Las Migas

Las Migas són quatre dones músiques, guerreres i viatgeres.

Quinze anys després de la seva fundació, elles són ja un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy en el seu haver i escapades com les que aquest any configuren el seu espectacular world tour, amb visites a ciutats com Bogotà, Buenos Aires, Praga, Viena, Londres o Malmö, entre moltes altres cites.

Amb un nou disc, QUATRE, en el qual incorporen textures electròniques alhora que es retroben amb les sonoritats flamenques els seus inicis, Las Migas celebren aquests quinze anys amb un espectacle que vol retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser “Miga”s i les que algun dia ho seran. Continuen sent valents, descarades, joves i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall.

Roser Loscos és de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (composició i guitarra), Alicia Grillo de Còrdova (guitarra) i Carolina Fernández «L’Espurna» de Mèrida (veu i ball).

Uneixen l’art de les seves respectives terres amb l’aportació personal de cadascuna, creant un món meravellós, màgic i obert al món.